> nieuws

Nieuws

 
9 april 2021

Terugblik 40-dagenproject HOU VOL

Tekst: Esther van Hoeve, jongerenwerker ADS

In dit coronajaar waarin alles anders gaat besloten we ook de 40-dagentijd voor Pasen eens anders aan te pakken. En omdat digitaal nu onze manier van communiceren is, werd dit een volledig digitaal project via de website, Facebook en Instagram. Elke dag was er iets te lezen, te doen, of iets om over na te denken met als centraal thema HOU VOL. 

Maar het allerleukste van het project was dat er heel veel verschillende mensen aan mee hebben gedaan. Dertien tieners schreven op hoe zij de coronatijd ervaren en gaven tips om het vol te houden. Elf jongerenwerkers vanuit het hele land droegen bij aan de verhalen, de creatieve opdrachten en het benaderen van tieners, en zes voorgangers vertelden elke zondag een ander bijbelverhaal over volhouden.

Heb je het gemist? Dat is helemaal niet erg, want je kunt nog steeds alles terugvinden op onze website. Klik dan even hier.

Ben jij actief in het jongerenwerk in jouw gemeente en vind je het leuk om ideeën uit te wisselen met andere jongerenwerkers in het land, of soms mee te doen met een project zoals het 40-dagenproject? Stuur dan een email naar esther.vanhoeve@ads.nl of joke.vanderheide@ads.nl 

40-dagentijd hou vol jongerenwerkers


Terug
 
  Meer informatie   Facebook   Instagram   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Surhuisterveen
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2021 Doopsgezind.nl