> agenda

Agenda

29 juni 2020, 18:00 uur

Diensten en maatregelen met ingang van 1 juli 2020

Doopsgezinde kerk Surhuisterveen

Beste iedereen,
We zijn blij dat we vanaf 1 juli 2020 weer kerkdiensten mogen houden.

Naar aanleiding van de crisis gaan we voorzichtig te werk en hebben daarom regels opgesteld om de diensten zo veilig mogelijk te maken.

Bij binnenkomst op zondagochtend zult u instructies ontvangen van de koster en/ of een kerkenraadslid. Er zal u gevraagd worden om uw handen te ontsmetten, zo weinig mogelijk gebruik te maken van de toiletten, uw jas niet aan de kapstok te hangen maar mee te nemen in de kerk en over uw eigen stoel te hangen.
De stoelen staan twee bij twee. Stellen kunnen samen zitten, maar als u alleen komt dan zit u alleen. Er zal voorlopig niet worden gezongen, dus geen liedboeken en geen orgel. Wel gaan we werken met o.a. cd muziek.
Er wordt niet meer rondgegaan met de collectezak maar met schalen die bij de uitgang staan. Er zal u gevraagd worden niet tegelijk maar gefaseerd de kerk te betreden en weer te verlaten.
Koffiedrinken doen we voorlopig ook niet.

We begrijpen dat dit allemaal vervelend voor iedereen is, maar we willen geen risico’s nemen.
Velen van ons zijn al wat ouder en lopen daardoor meer risico, maar we zijn ook blij dat we weer bij elkaar mogen komen. Het is weer een hoopvol begin en we hopen daarom ook dat we weer velen van u mogen treffen bij de diensten. Het is een moeilijke tijd, maar samen staan we sterk.

Namens de kerkenraad,

Piet Bolhuis


Terug
 
  Meer informatie   Facebook   Instagram   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Surhuisterveen
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2021 Doopsgezind.nl